Rachel:

(maart 2022)
Heey lieve Fiona
We hebben wel een super mijlpaal bereikt zeg, Valentino is aan het sporten. Bij Only friends, een heel prachtig sportcomplex voor speciaaltjes.
3 jaar geleden had ik niet gedacht dat dit ooit zou kunnen. Wilde je het even laten zien want ik geloof echt dat de grote omslag dankzij jou en je QRI therapie is gekomen. Moet gewoon echt steeds aan je denken. Hoe je naar ons toe kwam en op alle mogelijke manieren probeerde om elke keer weer die QRI te doen en val niet meewerken🥰😅
Ben jou voor altijd dankbaar💕💕

Monique Jonker:

(10-7-2019)
Gisteren onze laatste afspraak gehad bij Fiona met onze zoon. Van een kind die in zijn eigen wereld leefde, altijd keuze stress had, moeite met de leerstof en bang in het donker. Hebben we nu een zoon die het allemaal aankan op zijn eigen manier. Wauw bijzonder om te zien.
Het is alsof een bloem die open is gegaan en niet meer dichtgaat. We gaan elkaar zeker nog zien en mooie dingen doen.
Je bent een mooi mens, met heel mooi en dankbaar werk💝

Anoniem:

(31 mei 2018)
Wij willen Fiona een hele grote pluim geven voor het behandelen van onze dochter die angststoornissen had. Ze durfde o.a.:
• Niet met de bus/trein/tram
• Niet in de auto
• Niet mee met schoolreisje
Na wat behandelingen bij ons thuis gaat het heel goed met haar, ze doet alles weer! Wij zijn hier heel blij mee.
We adviseren ouders met problemen met hun kinderen, contact op te nemen met Fiona. Nogmaals bedankt Fiona. Je bent en blijft een kanjer.

Danielle Willemse:

(28 mei 2017)
Al jaren was ik in de weer met het gedrag van mijn adoptiezoon. Van alles hebben we geprobeerd in de afgelopen 4 jaar, maar de echte stappen vooruit werden gemaakt toen we bij Fiona terecht kwamen! Binnen een paar behandelingen zag ik al heel duidelijk verschil. En wat is Fiona geweldig lief en geduldig met hem. Ik ben zo blij dat we hier terecht gekomen zijn. Ik kan dan ook iedereen met adoptie kinderen die gedrag of hechtingsproblemen hebben, de reflexintegratie bij Fiona van Beeld en Kind Waterland aanraden!

Jacqueline:

(12 april 2017)
Dankzij de oplettendheid van Fiona kwamen we er een paar jaar geleden achter dat onze dochter een beelddenker is. Fiona heeft haar vervolgens op een geweldige manier met behulp van de “Ik leer anders” methode in vier sessies laten zie hoe ze hiermee kan omgaan en haar geleerd hoe ze o.a. woorden in haar hoofdje kon opslaan. Met deze methode konden we daarna ook met succes thuis oefenen en dat doen we nog steeds. Als ouder heb ik hier ook veel van geleerd en volg de ontwikkelingen graag op dit gebied via Fiona. Heel erg bedankt voor de goede zorgen Fiona!! Jij gaat op een warme manier om met kinderen en voelt hen ook heel goed aan. Top! X

Nicole Anthony

(10 april 2017)
Lieve Fiona,
Wij zijn heel blij dat wij jou hebben mogen leren kennen. Je hebt Jamie zo geholpen, daar zijn wij je eeuwig dankbaar voor. Je bent zo ontzettend lief voor onze kinderen.., en zeker ook voor Ed en mij. Je bent een schat, met een hele hoop kennis en kunde. Ga door met al het mooie werk wat je doet.
Heel veel liefs van Edwin, Nicole, Joey, Quincy en Jamie.

N en J:

(januari 2017)
Mijn zoon (9) en ik vinden Fiona een warme persoonlijkheid die duidelijk passie heeft om kinderen (en volwassenen) te helpen. We kozen voor haar omdat ze naar ons huis wilde komen zodat mijn zoon in een vertrouwde en rustige omgeving kennis kon maken met haar en haar leermethoden. De aanleiding was het vermoeden dat hij (net als ik) een beelddenker is en wat moeilijkheden op school had met spelling, tafels en begrijpend lezen omdat dit op een wijze wordt aangeboden die meer past bij woorddenkers. Daar is met ‘Ik leer anders’ duidelijk verbetering in gekomen. We leerden zijn manier van informatie verwerken en hoe we de informatie op een andere wijze konden opslaan wat bij de methode op school niet bleef hangen. Dit werkte ook door op zijn zelfvertrouwen want dingen niet goed kunnen gaf hem veel stress en maakte hem onzeker.

Op aanraden van Fiona zijn we echter eerst begonnen met de lichaamsreflexen die niet geïntegreerd waren eerst te helpen integreren met fysieke bewegingen volgens de MNRI-methode en later met de QRI-laser waarbij hij alleen maar stil hoefde te liggen op de behandeltafel. Dit heeft de basis van mijn zoon verstevigd. Hij is daardoor minder angstig geworden en werd veel socialer, vrijer, blijer, was minder snel overprikkeld, kon beter voor zichzelf opkomen en werd daardoor zelfverzekerder. Zijn welzijn ging er dus behoorlijk op vooruit.

Omdat hij veel stabieler was en meer energie tot zijn beschikking had was er ook meer over voor het echte  leren op school en begon hij het leuker te vinden omdat het met ‘Ik leer anders’ wel lukte. Schrijven bijv. ging hem gemakkelijker af doordat hij zijn pen niet meer zo krampachtig vasthield (kostte minder moeite dus werd leuker),  hij kon beter ballen vangen/raken bij gym en bij het spelen, hij struikelde minder, spellen ging beter, bij het lezen sloeg geen woorden meer over en kon zich beter concentreren.

Zelf (48) heb ik ook gebruik gemaakt van MNRI en QRI omdat ik veel van mijn zoon in mijzelf herkende (zowel als volwassene als van toen ik kind was). We zijn samen dit traject in gegaan en zijn samen en naar elkaar toegegroeid wat onze band hechter heeft gemaakt.

Jacqueline:

(mei 2016)
Lieve Fiona, we hadden dinsdagavond het 10-minutengesprek met de juf. Ze was dik tevreden! Ze zei dat we trots kunnen zijn op onze dochter!! Het gaat zowel met rekenen als taal goed met haar! Ik ben zo blij dat we bij jou de ” Ik leer anders”-methode hebben gevolgd ♡. Ontzettend bedankt voor je coachingslessen aan onze dochter. Zij zal daar haar verdere leven profijt van hebben! Veel succes met Beeld en Kind Waterland.
Dikke knuffel van ons