Wat is QRI: Quantum Reflex Integration

Bij Quantum Reflex Integration (QRI) wordt de Low Level Laser ingezet voor het integreren van reflexen. De Low Level Laser helpt bij het herstellen en versterken van de myeline tussen de zenuwcellen in de hersenen waardoor de boodschappen sneller worden doorgestuurd naar de volgende zenuwcel. Dit leidt tot een verbeterd fysiek functioneren en een verdere mentale ontwikkeling.

QRI wordt succesvol toegepast bij het behandelen van leerstoornissen, gedragsproblemen en fysieke uitdagingen. Ook bij autisme, herseninfarct, tinnitus, zenuwpijnen, slechte wondheling, fibromyalgie, kaakproblematiek, CP, Parkinson kan QRI met de Low Level Laser worden ingezet.

Het QRI programma bestaat uit het stimuleren van acupressuur punten en reflexpatronen met behulp van een harmonisch geluid in combinatie met Low Level Laser licht. Hierbij wordt de volgorde van de natuurlijke reflexontwikkeling aangehouden. Het programma is eenvoudig te volgen en de resultaten zijn snel zichtbaar.

Bij patiënten die bestraald worden of andere lichttherapieën krijgen wordt aangeraden geen Low Level Laser in te zetten.

Bron: https://reflexintegration.net/  ⇐ klik op deze link voor meer informatie